PARKER

PARKER

Parker Hannifin, hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri Fortune 250 firmasıdır. 100 yıl boyunca şirketimiz mobil, endüstriyel ve havacılık sektörlerindeki müşterilerini başarıya taşımıştır.  

2007 yılında kurulan Parker Türkiye, müşterilerine ve iş ortaklarına güçlü ve deneyimli ekibi ve profesyonel dağıtım ağı ile komple ürün ve sistem çözümleri sağlamaktadır.Parker'ın mühendislik tecrübesi ve hizmet verdiği ana teknolojilerde sahip olduğu geniş ürün ve çözümler yelpazesi, şirkete, dünyanın en zorlu mühendislik problemlerini çözmekte yardım etmektedir. 

Parker Store konsepti nedir?

Parker Store konsepti uluslararası olarak uygulanan bir bayi standart protokolüdür. Bu protokol bayi düzeni ve çalışma standartlarını da kaplayan komple bir sistemdir. Bu sistem dahilinde Alpem Filtre olarak yeni şubemizde hidrolik hortum ve bağlantı elemanları, filtrasyon ürünleri ve ek filtreleme sistemleri ile hizmet vermekteyiz. Şubemizde Parker Store mağazamızdaki 100m2’lik alanda bu ürünlere ait demoları sergilemekteyiz. Showroomla beraber yer alan depo kısmımızda geniş stok ağımız sayesinde gecikmesiz bir teslimat yapabilmekteyiz. Yine depo kısmımızda hidrolik hortum presleme atölyemiz yer almaktadır. Atölyemiz Parker Crimping cihazları ile kurulu olup, Parker kalite standartlarını sağlar şekilde dizayn edilmiştir. Sağlanan kontrol aşamaları ve kaliteli komponentler sayesinde kusursuz kalitede hortumları atölyemizde presleyebilmekteyiz. Atölyemizde kalite standartlarımızı sağlayarak günde 250 hortum presleme kapasitesine sahibiz.